Poslije velikog finala „Zvezda Granda“ koje je održano u subotu, a gdje je pobjedu odnijela Šejla Zonić, za Grand se oglasila Nikolina Perković koja je takmičenje završila sa najmanjim brojem glasova.

Pjevačica je otvoreno govorila o pobjednici, mentoru, ali i priznala da je razočarana zbog male podrške koju je dobila iz Hrvatske.

Nikolina Perković: „Očekivala sam više glasova iz Hrvatske“

-Zadovoljna sam putem kojim sam išla, postigla sam ono što sam željela, a cilj mi je bio odlazak u finale. Svi su jako zadovoljni, suprug i djeca, naravno da je njihova prva reakcija bila „Joj, da si bar još jednu pjesmu otpjevala, bilo bi super“. Nema tu zaista nekog žaljenja da oni tuguju, kažu da sam ja njihova pobjednica, sa ili bez boljeg plasmana – počela je Nikolina za Grand.

Đorđe David bio je velika podrška tokom sezone kao mentor, a pjevačica kaže da je i nakon finala uputio samo riječi podrše njoj i Juliji Petrović.

On je prezadovoljan, meni i Juliji je sto puta ponovio da smo ga ispoštovale od početka do kraja, sa svim zahtijevima koje je imao za nas, sa željom da sve bude najbolje do poslednje sekunde. Pričali smo i poslije finala, uživo i preko telefona, on je takav da želi da nas pohvali i podigne i kada je najteže – kazala je ona.

Nikolina ne krije da joj je favorit od samog starta bila upravo pobjednica takmičenja Šejla Zonić, a za Grand je otkrila koji joj je savjet dala na dan velikog finala.

-Kada su me pitali ko mi je favorit bio je presjek sa šest kandidata, tu sam u rekla da je ona moj favorit od početka, bio je i Miki, a na kraju se ispostavilo da su oni zauzeli prvo i drugo mjesto. Šejla je uložila dosta truda, puno toga je lošeg i dobrog proživjela kroz ovo takmičenje. Mislim da smo svi koju smo u finalu to negdje i zaslužili, ali ona najviše. Prije nego što je počelo finale dala sam joj par savjeta, rekla sam joj „Neko to gore vidi sve, sve vidi ono loše što su joj podmetali“. Na kraju je dobila veliku nagradu za sve to – istakla je Nikolina.

Na samom kraju razgovora Nikolina priznaje da je ipak razočarana malim brojem glasova koji su za nju pristigli iz Hrvatske.

-Mogu samo reći da mi je žao samo zbog glasova iz Hrvatske, sve ostalo ne bih komentarisala. Očekivala sam veću podršku Dalmacije, ako ništa. Možda sam sa te strane ne razočarana, nego me to malo iznenadilo. Dobila sam ranije puno riječi podrške, dosta pozitivnih komentara. Očekivala sam da će svi ti koji su tako davali podršku biti podrška na glasovima, ali se to kasnije pokazalo kao malo drugačije. Glasovi manje više, to je samo broj, smatram da sam napravila veliki uspjeh i veliku reklamu za sve ono što sam pokazala kroz takmičenje -zaključila je Nikolina za Grand.

(Grand.rs)