TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Lijepu fitnes instruktorku uslikali su u jednom restoranu na Vračaru kako razmjenjuje nježnosti sa nepoznatim muškarcem. “Ne vidim u tome ništa strašno”, kaže Marija.

Kada su se prije pet godina u javnosti pojavile fotografije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure kako se ljubi sa 18 godina mlađom studentkinjom, danima se o tome pisalo. Njegova supruga Marija Savić Srećković nije se oglašavala tim povodom, a onda su se nekoliko mjeseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno.

Blic.rs

Sada je situacija očigledno drugačija jer smo fitnes instruktorku uslikali sa nepoznatim muškarcem, sa kojim je razmjenjivala nežnosti u jednom restoranu na Vračaru. Kako su ona i Kubura i dalje u braku, te žive zajedno sasvim je logično da smo Mariju uhvatili u prevari.

– Gospodin koji je očigledno stariji od Marije prvi je došao u restoran, a ubrzo se za njegovim stolom pojavila i ona. Prisno su se pozdravili, a onda nastavili da pričaju i jedno drugom pokazuju nešto na mobilnom telefonu. Svako malo su tokom razgovora jedno drugom dodirivali ruku, a onda su se u dva navrata poljubili u usta. Sve vijreme su zaljubljeno gledali jedno u drugo i kao da nisu obraćali pažnju na okolinu – kaže naš izvor koji se zatekao na licu mjesta i dodaje:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Njih dvoje očigledno prijateljima nisu pričali o svom odnosu jer bez obzira što su se ljubili u restoranu, vodili su računa da ih neko ne vidi. jSedeli su ispod suncobrana okruženi rastinjem, tako da su delimično vodili računa da ne budu u centru pažnje.
Iako se sve dešavalo u bašti restorana koja je ušuškana i prilično skrivena od pogleda javnosti, mi smo uspjeli da ih uslikamo. Na fotografijama se jasno vidi kako zajedno uživaju u popodnevnoj kafi i piću, a osmijeh govori više od reči, kao i Marijin pogled.

Kako bismo saznali nešto više o gospodinu s kojim je razmenjivala nežnosti, pozvali smo Mariju.

– Poslužila sam se trikom od prije nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome – rekla nam je Marija.

Kako saznajemo, ona i glumac su još uijvek u braku i žive zajedno u stanu gdje su prije više od dve decenije i svili porodično gnijezdo. Njih dvoje imaju dva sina među kojima je razlika 17 godina.

Marija je o svemu što se događalo u njihovom porodičnom domu, kada je studentinja glume priznala da je tri mjeseca u vezi sa njenim suprugom, progovorila tek prije dve godine, a prije i poslije toga se povukla iz javnosti.

– Ljudi su me kritikovali što ne pridajem tome previše pažnje. Mnogo mi više znači da se priča o rezultatima, o nečemu što smo uradili. Privatno uvijek ode u neku drugu krajnost, sve je to u današnje vrijeme pomešano, znam ja to… Mnogo cijenim i volim sebe i znam šta sam postigla i ne može niko to da mi oduzme. Nikakvim pričama ni gestovima. Bila je to prolazna faza. Ružna, naravno, ali mislim da svako to mora da prođe. Namerno ili ne, ne znam. Svako može da priča o tome šta hoće, ali ja se nisam izjašnjavala. Ako smo iskreni i realni u životu, znamo da materijalne stvari mogu u danu da nestanu. Ako nam je samo to sreća, onda nešto ne valja.

(Blic.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here