TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naime, lijepa Melina Džinović, supruga pjevača Harisa Džinovića, danas je jedna od najuspješnijih kreatorki na našim prostorima, a njene modele nosile su brojne javne ličnosti. Kao apsolvent prekinula studije i udala se za tri decenije starijeg pjevača Harisa, a posle toga pokrenula i vlastiti modni brend.

Kako je jednom prilikom istakla, Harisa je upoznala slučajno, a ljubav je brzo planula.

Vladimir Šporčič

– Nas dvoje smo dvadeset četiri sata dnevno zajedno i bila bi glupost da nije tako, jer odlično funkcionišemo. Mi smo se jednostavno našli. Bilo je tu svega i svačega u početku, nisam ja lagan čovjek, valja me ispratiti, zahtjevan sam, ali nisam znao da postoji u meni dio plastelina koji se može oblikovati – rekao je pjevač jednom prilikom.

Melina je 2004. godine rodila sina Kana, a dvije godine kasnije kćerku Đinu. Tek kada su djeca porasla odlučila je da se posveti karijeri, a postigla je i ogroman uspjeh, te su i holivudske zvijezde čule za njen talenat.

Damir Dervišagić
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Prvi korak je napravila upravo u Parizu 2010. godine, gdje je održala svoju prvu modnu reviju. Nakon toga dobila je priliku da svoje kreacije predstavi ljubiteljima mode u Milanu, Majamiju i Sao Paolu.

Zahvaljujući tome, počele su da stižu ponude za saradnju sa velikim zvijezdama. Poznato je da je jedna od obožavateljki njenih kreacija pjevačica i glumica Dženifer Lopez, koja je u nekoliko navrata nosila Melinine haljine.Pored nje tu su i druge holivudske zvijezde koje su ponijele Melinine kreacije, a među njima su Paris Hilton, Šeron Stoun, Kejt Bekinsejl ii mnoge druge.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here