TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Incident koji se odigrao na tivatskom aerodromu trudna Seka Aleksić pamtiće dugo.

Naime, kako navodi “Svet”, pjevačica je sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem zbog nastupa doputovala u Crnu Goru, a upravo je on taj koji je, taman što su sletjeli, napravio neviđeni skandal.

Instagram

Sve se odigralo na parkingu, gdje je jedan od taksista nudeći putnicima prevoz do smještaja u cijeloj gužvi slučajno ramenom gurnuo Sekinog muža, a ovaj mu je onda uzvratio pesnicom.

– Sve se dešavalo u popodnevnim satima. Seka i Veljko bili su nervozni jer je avion kasnio još u Beogradu. Kada su stigli u Tivat, vukli su kofer i probijali se kroz masu, a dodatnu nervozu stvarali su im taksisti koji su putnike vukli za rukav i nudili im prevoz. Jedan je prolazio pored njih i Veljka zakačio ramenom, ali Veljko se onda okrenuo i pesnicom ga udario u glavu. Od siline udarca čovjeku su naočare za vid pale na pod i razbile se. On se onda okrenuo ka Veljku i pozvao ga da se obračunaju kao muškarci, međutim Veljko je odustao od daljeg sukoba jer je čuo Seku kako viče na sav glas: “Ja sam trudna, nemojte, molim vas, smirite se!” Jasno se vidjelo da se uplašila jer je taksista bilo desetak, a njen  suprug je bio sam na parkingu – zaključuje izvor “Sveta”.

(Novi.ba/Svet)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here