TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kristijan Golubović iza sebe ima prilično buran život, ali, po svemu sudeći, to ga nije mnogo promijenilo, barem fizički. Na internetu su se pojavile fotografije žestokog momka kada je bio dječak, i u licu izgleda gotovo identično kao danas.

Jedan od najzanimljivijih učesnika “Zadruge 4” iza sebe ima brojne tuče, svađe, kao i višegodišnje robijanje. Iako bi to trebalo da se odrazi i na njegov fizički izgled, čini se da je Kristijan i te kako otporan na brojne nedaće koje su ga snašle. Na fotografiji koju smo imali prilike da vidimo, a koja datira iz razdoblja kada je Golubović bio tinejdžer i imao oko 15 godina, on pozira u nasmijan, u sivom džemperu i može se reći da izgleda gotovo identično kao danas.

UDARNA VIJEST NA ESTRADI, PRETUČEN SLOBA RADANOVIĆ: Kad čujete ko ga je pretukao ZABEZEKNUT ĆETE SE!

Sponsored by Luponmedia

foto: Pink.rs

Crte lica su nepromijenjene, čak je i frizura ista, a jedina razlika jeste to što je u mladosti bio dosta mršaviji. Naravno, kako su godine odmicale, Kristijan je nabacio dosta kilograma, ali za njegovu korpulentnu građu najviše može da zahvali, kao što je rekao, hiljadama i hiljadama sklekova. Ako se prisjetimo zadrugarovih riječi, i u tom periodu je bio dosta problematičan i već je imao probleme u školi, pa definitivno stoji da se gotovo uopšte nije promijenio.

(Kurir.rs)

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here