Super Cveta prekinula je razgovor Lil Broksa i Ane Spasojević, kako bi je upitala da promijeni krevet, jer više ne želi da spava sa njom.

– Želim otvoreno da pričamo. Ja ne mogu više da budem sa tobom u krevetu. Ima šest slobodnih kreveta, reci mi gdje hoćeš, ja ću da ti sredim – govorila je Cveta.

– Ja ne želim da izađem – rekla je Ana.

– Znam, ali ja sam zauzela taj krevet – dodala je Cveta.

– Ti imaš gard i stav. Moraš da shvatiš da neko može da pogriješi, ako kažem: “Izvini”, ne moraš da kažeš: “Boli me k*rac” – odbrusila je Ana.

– Zato što je to ozbiljnija stvar… Kad si napravila grešku na tebi je da priđeš. Ti meni treba da priđeš – dodala je Cveta.

– Ja savršeno razumijem, nisam glupa. Ajde da riješimo, ali ne tako što ćeš ti da kažeš svoje – rekla je Spasojevićeva.

– Kompromis je da nađemo gdje ćeš da budeš i pomeriš stvari. Ja sam uzela krevet i ti si moj gost u krevetu. Ja sam zauzela za mene i Rodnija, ti nećeš pored Adama. Nas petoro ima isto mišljenje pored tebe, da sam ja zauzela. Nije tvoj dio, jer sam ja zauzela za mene i Rodnija, a ti si izmislila da nećeš da spavaš pored muškarca – dodala je Cveta.

– Ti prihvataš informacije samo koje tebi odgovaraju – poručila je Ana.

– Ja sam zauzela krevet za sebe i Rodnija, ti si ušla u krevet. Ja sam tebi izašla u susret. Hoćeš da zovem Adama i Rodnija? Mene boli uvo. Voljna sam gde god želiš da ideš. Moraćeš, nemoj da me tejraš – govorila je Super Cveta.

– Nemoj meni prijetnje, to je u prazno – dodala je Spasojevićeva.

– Kad danas budem rekla šta si mi rekla u karantinu videjćemo kako ćeš biti u svom timu – odbrusila je Cveta i napustila Rajski vrt.

Detaljnije pogledajte u videu.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here