TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Moj muž mi je u petak javio da zbog nekih hitnih poslovnih obaveza ide par dana na službeni put u Zagreb i da za vikend neće dolaziti kući.

Nije prvi put, samo sam mu poslala pusu i poželjela sreću.

U nedjelju mi se javio i rekao da vjerovatno neće doći do srijede zbog nekih komplikacija. Kada mi je to javio i kada sam shvatila da ću i iduća 3 dana provesti sama sa jednogodišnjom bebom u stanu baš mi se smučilo. Odlučila sam tada da odem kod sestre koja živi u 30-ak kilometara udaljenom gradu.

Spremila sam našu kćerkicu i krenula ništa joj nisam javljala, željela sam da je iznenadim. Kada sam došla i pozvonila na vratima se pojavila moja sestra, bila je sva čudna i zabrinuta kada me vidjela.

Zagrlila sam je i krenula da uđem u stan, a ona mi je tada rekla da nije u situaciji da me primi kod sebe jer je kod nje njen šef, tj. ljubavnik. Muž joj radi u njemačkoj, a ona je uvijek bila “vragolasta” tako da me te njene riječi nisu iznenadile. Nisam navaljivala, samo sam je poljubila i rekla da se ne brine i da uživa.

Vratila sam se kući, beba spava, ja se dosađujem, kontam nešto možda bih i ja mogla sebi naći nekoga za zabavu. Moram sestru pitati za tog njenog da mi svog ljubavnika ponekad posudi, mislim ako nisu u nekoj ljubavi…”

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here