TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Za nju kažu da osvaja izgledom, a njena transformacija sve ostavlja bez daha.

Loren Drejn je fitnes influenser – na Instagramu je prati 4 miliona ljudi, i pomno prate njene savjete o ishrani i vježbanju. Mnogi od njih uživaju i u njenim golišavim fotografijama i izvajanoj figuri.

No, ova atraktivna plavuša pored toga što je zaljubljenica u fitnes, ima još jednu profesiju – ona je medicinska sestra, a mnogi kažu da je i najzgodnija medicinska sestra na svijetu.

Sponsored by Luponmedia

Loren kaže kako ponekad radi i više od 12 sati na dan, ali da uprkos tome uvijek nađe vremena za vježbanje, i da upravo redovnim treninzima može da zahvali sjajan izgled.

“Aktivan životni stil smanjuje rizik od bolesti i poboljšava opšte stanje”, istakla je ona, i dodala da su cilj i rutina dvije glavne komponente za postizanje rezultata.

Ova medicinska sestra kaže da se vježbanju okrenula prije nekoliko godina kada je shvatila da joj teško da zadrži fokus, da se svakodnevno osjeća loše i pregorjeva na poslu. Fitnes ju preporodio i učinio da izgleda i osjeća se bolje.Danas je ta koja motiviše druge i daje im instrukcije za zdrav, izbalansiran način života. Loren nije odustala od vježbanja čak ni tokom trudnoće.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here