Pjevačica Miona Jovanović, trenutno poznata u javnosti i kao ljubavnica repera Nenada Aleksića Ša u rijalitiju “Elita”, postala je predmet ogovaranja među takmičarima, a posebno je izazvala negativne reakcije kod Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša.

Naime, Kačavenda je iznijela svoje nezadovoljstvo Jovanovićevom, nazivajući je “iskompleksiranom klinkom” i ističući da nema namjeru da toleriše takvo ponašanje, te da će je zbog toga “kazniti”.

– Uzeo sam jedno zrno iz dosade, ona kaže: “Šta mi jedeš to, to mi je doručak”. Ja ućutah, neću (zbog Ša)… – krenuo je da se žali Janjuš.

– Ona je tako iskompleksirana klinka. Kad joj budem rekla, pušiće se! Ja nemam ništa sa Ša – istakla je Kačavenda koja namjerava da je riječima kazni zbog ponašanja.

– Znam, ali ja sam dobar sa njim. On se zato i nervira – pričao je bivši košarkaš.

– Šta ja imam sa njim? Ne može da je zastupa i brani. Klinka je iskompleksirana do besvijesti. Ona priđe, jede, ostavi gomilu mrva, opere svoju kašiku. Juče sam rekla da neću da pipnem ništa – rekla je Milena.

Nenad Aleksić Ša, poznati reper i aktuelni učesnik rijaliti programa “Elita”, i ove sezone se našao u centru pažnje znatiželjne javnosti zbog svojih postupaka pred kamerama, uploviši u odnos sa cimerkom i pjevačicom Mionom Jovanović, a mnogi su mišljenja da između njih dvoje ima nešto više od prijateljstva.