Učesnici “Elite” i bivši emotivni partneri, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ne prestaju da se svađaju i “bockaju” u rijalitiju.

Sada je Miljana uhvaćena kako cimeru prenosi da je među stvarima svog bivšeg dečka pronašla travu, a ovaj snimak je odmah osvanuo na jednoj Instagram stranici i izazvao brojne komentare.

– Ej, našla sam Zolinu travu. Odneli smo Đedović i ja na kapiju – tvrdila je Miljana u videu, a komentari su odmah počeli da se nižu.

“Samo da ga ocrni”, “A zato on spava po cijeli dan”, “Ko mu je dao i ko mu je unio”, “Možda je i njena”, “Ne vjerujem da može tamo da unese”, bili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, Miljana je u više navrata optuživala Zolu da koristi nedozvoljene supstance. Nakon jedne od pauza za reklame tokom emisije “Narod pita” došlo je do karambola i voditeljica je morala da reaguje. kada je izrevoltirana Kulićeva optužila svog bivšeg dečka da je pušio travu za vrijeme reklama, a potom skočila na njega.

Miljana Kulić
Miljana Kulić Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Čolić je istakao da je ovo laž, kao i da obezbjeđenje može da dođe da ga pretrese.

– Ana, oprosti, neka dođe obezbjeđenje, sada je dunuo, travu puši – rekla je Miljana tada.

– Evo kunem se ne, neka me pregledaju – rekao je Zola.

Lazar Čolić Zola
Foto: YouTube/Zadruga Official

– U muštikli imaš, daj muštiklu! Trava, osjetila sam miris trave. I Šopićka je osjetila u prošloj emisiji, opomenula te dva puta – skočila je Kulićeva na njega.

– Pogledajte, ovo je elektronska cigareta, nek zumira kamera, neka dođe neko da provjeri – odgovorio je Čolić i pokazao cigaretu tada.

(Izvor: Srbija Danas)