Milijana Bogdanović (21) najavila je da će se uskoro razvesti od Milojka Božića (74) i da želi da stupi u brak sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem (60), ali ukoliko je on bude odbio naći će novog dečka.

– Ukoliko me Nemanja ne sačeka napolju, ili ipak riješi da ostane sa ženom, naći ću trećeg! Ima jedan gospodin od 70 godina iz Lučana kog uhodim šest godina. Mnogo mi se sviđa. On je direktor banke u penziji, razveden je i živi sam. Možda me privlači i zato što neće da bude sa mnom.

Instagram

– Jednom sam bila pripita, pa sam ga poljubila na blic. Rekao mi je da sam previše mlada i da bi mu se svi smijali kako je našao dijete. Čak sam mu predlagala da se viđamo tajno, ali ni to nije htio. Možda se predomisli – kaže Bogdanovićeva.

Milojko Božić je toliko šokiran što je Milijana ostavila zbog Žapca da ne želi više nikad da je vidi. – Taj njen Žabac je rugoba i zlo! Nju neću ni da komentarišem. Čim izađemo iz “Parova”, svako će na svoju stranu. Obrukala me je. Smatram da sam već razveden čovjek – ogorčen je deka.

Blic.rs

Ona dodaje da je čvrsto riješila da je više nijedan muškarac ne izdržava.

– Planiram da u 2020. godini kupim sebi stan! U njega ću uložiti sav novac koji zaradim u rijalitiju. Ne želim više da zavisim od muškaraca. Ako ne budem sa Žapcem, barem ću imati svoj dom, pa ću onda nastaviti da uhodim gospodina iz Lučana u kog sam i dalje zaljubljena – obećava učesnica rijalitija.

Milojko je, kaže Milijana, prošlost i nema namjeru da se miri s njim!

– Definitivno sam stavila tačku na brak! Želim da se što prije raskantam sa Milojkom, a onda da se udam za Žapca, koji mi je obećao da će se razvesti. Nadam se da me čeka napolju. Teško mi je bez njega – priča Milijana, koja na pitanje šta ju je to oborilo s nogu kod Žapca, odgovara:

– Već poslije nekoliko dana u vili rodile su se simpatije prema Nemanji, ali nisam bila spremna da napravim prvi korak. Kada mi je prišao, shvatila sam da sam odlijepila za njim! Sve mi se sviđa na njemu! On je moj tip muškarca. Savršen je!

Mladu zvijezdu “Parova” nije briga kako se njen i dalje zakoniti muž osjećao dok ju je gledao u zagrljaju s drugim, piše Rijaliti.

– Ja sam srpska Lolita! Otkad znam za sebe, zavodim starije muškarce. Ne smeta mi ni kad je razlika između nas 50 godina. Roditelji su me zbog toga slali kod psihijatra, ali ništa nije pomoglo. Jednostavno me privlače! Nikad ne bih bila sa svojim vršnjakom – rekla je ljepotica iz Pilatovića.

– Milojko i ja ne razgovaramo, ali vidim da je ljubomoran. Sigurno mu nije bilo lako kada je gledao kako Žabac i ja vodimo ljubav na metar od njega u spavaćoj sobi. Iskreno, ne zanima me kako on sve to podnosi. Vidim da je živ, to je valjda najbitnije – kaže Bogdanovićeva.

Milijana tvrdi da je jedan od glavnih problema u njenom braku bio nedostatak se*sa.

(Blic.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here