TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Duško Tošić iznajmio je stan u širem centru Beograda kako bi mogao na miru da se viđa s  Anom Jovanović, bivšom suprugom muzičara Peđe Jovanovića Blizanca, saznaje Kurir.

Novinaru su jučer posjetili kraj u kom se nalazi “ljubavni štek” fudbalera i dizajnerke kupaćih kostima, a jedna komšinica otkrila je za “Kurir.rs” da ih je sretala zajedno.

U Beogradu su se viđali u iznajmljenom stanu, što je potvrdila i stanarka, koja je molila da joj se ne objavljuje ime. Komšinica koja živi baš u toj stambenoj jedinici u kojoj se viđaju Duško i Ana potvrdila je da je vidjela fudbalera u ulazu dva-tri puta, piše Kurir.rs

– Bio je tu taj fudbaler, znam da je on muž od one pjevačice. Dva-tri puta sam ga srela u zgradi. Bio je u društvu neke visoke, zgodne djevojke. Nije u pitanju njegova žena, to bih znala, prepoznala bih je, nju znam – kroz smijeh je počela komšinica i dodala da je bezbednost u toj luksuznoj zgradi na nivou.

– Možda i češće dolaze, ali parkiraju se u garaži i odlaze u stan. Ovdje u zgradi živi nekoliko stanara, a nekoliko apartmana je za izdavanje. Oni su, mislim, na spratu, gde su neka stolica i ogledalo. Svaki sprat je različit, ovo je luks zgrada, imamo i obezbeđenje na ulazu, ne može svako da uđe. Diskrecija je zagarantovana – završila je gospođa.

(Kurir.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here