TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Skandalozne svađe Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović prije nekoliko dana su eskalirale, a jezive scene nasilja uzdrmale su čitavu javnost.

Nakon što je Marko davio, udaKrao u glavu, i na kraju onesvestio svoju dHevojku, mnoga udruženja koja se bave zaštitom žrtava nasiMlja su se javno oglasila i tražila sankcije za a,gresivnog zadrugara, a sada je za Rijaliti plus advokatica Jelena Zakonović otkrila da Osmakčiću prijeti kazna zatvora od godinu dana.

– Pošto su u pitanju lakše telesne povrede, tužbu za nas,ilje mora da podnese lično Viktorija, koja je u ovom slučaju žrtva. Tužilac tereti po službenoj dužnosti samo kada su nanesene teške thelesne povrede – objasnila je najprije sudsku proceduru advokatica koja je potom otkrila kolika je maksimalna zaprećena kazna za ovo dhelo.

– S obzirom na to da za nasilje postoje materijalni dokazi u vidu snimaka, dokazivanje djela ne bi dugo trajalo, a Marko bi u tom slučaju dobio ili novčanu kaznu od 30.000 do 300.000 dinara ili zatvorsku kaznu do godinu dana – zaključila je Jelena Zakonović.

Da jedan problem nikada ne ide sam, potvrđuje i izvor koji tvrdi da je Viktorijina porodica očajna, te da strahuju da Centar za socijalni rad ne oduzme Mitrovićevoj starateljstvo nad maloljetnom ćerkom zbog njenog nedoličnog ponašanja pred kamerama.

– Viktorijina porodica je očajna, ljudi od sramote jedva izlaze iz kuće. Viđaju se samo s najbližim komšijama, imaju mnoštvo problema, ona im je uništila život svojim učešćem u Zadruzi. Jako su ih potresle scene nasi,lja koje su gledali, babi i dedi je u jednom trenutku pozlilo. Ne mogu da vheruju da se nakon takvih ba,tina Viki pomirila s Osmakčićem – rekao je izvor, pa nastavio:

– Shvatili su da joj nema pomoći i digli su ruke od nje. Viktorija je zaista pokazala sve najgore osobine, a zbog svojih izjava ugrozila je i osramotila čitavu porodicu, a najviše ćerku koja ima samo četiri godine. Njeni najbliži imaju dosta problema sa Centrom za socijalni rad koji prijeti da će Viktoriji oduzeti starateljstvo nad detetom. Kada izađe iz rijalitija, ona će morati da ide kod psihijatra i socijalnog radnika na procjjene kako bi se ustanovilo da li je podobna majka i da li je sposobna da vodi računa o maloljetnoj ćerki. Njene izjave da se bavila prostit,,ucijom, se. pred kamerama, kao i nasil,ničko ponašanje dosta su pogoršale čitavu situaciju.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here