Danas se u medijima pojavila informacija da su čelni ljudi televizije “Happy” Miljani i Zoli ponudili ogromnu svotu novca kako bi reality program.

Prema poslednjim informacijama, Miljana i Zola se dvoume šta da učine, a kako ništa ne bi prepustili slučaju produkcija “Parova” će odigrati ključni potez kako bi napravili transfer godine.

– Čelnici kuće su svjesni da su Miljana i Zola dobri rijaliti igrači i da bi šou mogli da podignu na viši nivo. Prvenstveno zato što je unutra otac Miljaninog djeteta, Ivan Marinković. Ne štede ni dinara kako bi napravili transfer godine, jer znaju da će gledaocima biti interesantno da gledaju trougao između Miljane, Zole i Ivana – ispričao je dobro obavješten izvor za portal “Alo.rs” i dodao:

– Marić je predložio da se specijalno zbog njih izgrade posebne prostorije za sina Željka, kako bi Miljana dok je u rijalitiju mogla da vodi računa o njemu. To će ujedno biti jedinstvena prilika da i Ivan Marinković bude bliže svom sinu. No, ni tu nije kraj. Produkcija će odrešiti kesu te će im unapred isplatiti čitav honorar koji budu zahtjevali – nastavlja priču dobro obavješten izvor i naglašava da je ogroman novac u igri.

– “Happy” je odlučio da nikako ne štedi kada su njih dvoje u pitanju. Produkcija će im ispuniti sve uslove, samo kako bi prešli u staro jato – zaključio je dobro obavješten izvor.

Dugo se spekulisalo šta se dešava sa Miljaninim sinom koji je za vrijeme njenog učešća u “Zadruzi” takođe boravio na imanju u Šimanovcima – u izolovanom hotelu, gdke se ništa nije snimalo. Međutim, Nišlijka je nedavnim statusom na Instagramu otkrila gdje je zapravo njen Željko, a poslala je i poruku produkciji lično.

– Hvala svima koji ste nas podržavali, ali nismo mogli da dozvolimo više da naša ljubav ispašta zbog rijalitija. Hvala televiziji “Pink” na svemu što su uradili za mene, a novinarima samo da poručim da je moje dijete kod mene i da ne brinu – poručila je Nišlijka, a danas, u cik zore (u 6 ujutru), poslala je još jednu poruku podrške za svog dragog, tražeći od svojih pratioca da zaprate i Lazarev Instagram.

– Vole vas Zola i Mikisi – dodala je ona na kraju.

Na ovaj način je pokazala kako njihova ljubav cvjeta, a da tračevi kako Čolić navodno ostavlja Kulićevu i to zbog Stanije Dobrojević – nisu istiniti.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here