TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ludo i nezaboravno!

Kao bomba odjeknula je informacija da je Maja Marinković poslije ljubavnog brodoloma koji je doživjela sa učesnikom “Zadruge 4” Markom Janjuševićem Janjušem utjehu našla ni manje ni više nego u bivšem cimeru iz Bele kuće – Mensuru Ajdarpašiću, koji je baš uz nju riješio da preboli Minu Vrbaški, svoju doskorašnju djevojku.

Njih dvoje su se sinoć zajedno provodili u gradu posle čega su završili u njenom iznajmljenom stanu u srpskoj prestonici, gdje su bančili do ranih jutarnjih sati. Maja objašnjava šta se tačno sinoć dogodilo.

– Vi znate da ja njega jako gotivim, mi smo uvijek bili u dobrim odnosima. Mi smo uvijek bili u komunikaciji nakon rijalitija, javio mi se sada kada je došao u Beograd i dogovorili smo se da izađemo – rekla je za Pink.rs Maja, koja je potom priznala da su završili zajedno kod nje u stanu.

Marinokvićeva je negirala da je između nje i Mensura bilo nečeg više od druženja.

Printscreen

– Bili smo sinoć u društvu Jelene Pešić i Edisa Fetića. Po završetku izlaska smo otišli svi kod mene u stan da se družimo, sjedimo, zezamo se, pričamo i to je to. Nakon toga su oni svi otišli kući, ja sam ostala u svom stanu i to je sve. Mensur je super momak tako da ne vidim ništa loše u tome. I moram da napomenem da smo se super proveli, bilo je ludo i nezaboravno – bilo je sve što je željela da otkrije Maja o sebi i Mensuru.

Podsjetimo, Mensurova bivša djevojka Mina Vrbaški je trenutno u “Zadruzi”, gdje je priznala da ga još nije preboljela.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here