TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nakon što je u javnost isplivao snimak na kojem se vidi kako Luna Đogani uzima novac od obožavateljke, povela se rasparava na društvenim mrežama o ovom postupku Đoganijeve, kao i o tome dokle bi išla da može, to jeste koliko bi novca uzela da joj se nudi na ovaj načini.

Luna je trenutno u Turskoj sa svojim vjerenikom Markom Miljkovićem.

Za to vrijeme je neko na stranici Zadruga – Pink.rs, napravio objavu, u kojoj poziva ljude da učestvuju u sakupljanju novca za gradnju Lunine i Markove vile, što je razbjesnilo mnoge koji su ovo vidkeli, a očigledno je da je riječ o provokaciji.

– Ljudi koji žele da učestvuju u donacijama za Luninu vilu na moru neka se meni jave u inboks – pisalo je u objavi.

Sponsored by Luponmedia


“Znate li koliko djece gladuje”, “Evo čim se u*erem šaljem za Lunu brzom poštom”, “Ja mogu jaja i kobaju da doniram”, samo su neki od brutalnih komentara.

Očigledno je da je ova objava postavljena kao izvjesna vrsta provokacije, ali ostaje pitanje dokle su fanovi spremni da idu, kada je u pitanju Luna Đogani i da li je ovakav jedan projekat zaista izvodljiv?

Balasevizam/SD

ISPLIVALA LUNINA PRVA SLIKA SA LJETOVANJA, SNIMLJENE OBLINE, GRUDI DUPLO VEĆE NEGO RANIJE: Ponovo posjetila plastičara?!

Luna Đogani otišla je na ljetovanje sa dečkom Markom Miljkovićem, a za destinaciju izabrali su Tursku. Đoganijeva je odmah počela da pravi “haos” na Instagramu provokativnim fotografijama, na kojima je naglasila bujne grudi, iako se čine puno veće nego što su bile. Ipak, Luna nije ponovo otšl

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here