Luna Đogani je pobjendica „Zadruge 2“, a i ovaj put izašla solo. Nakon deset mjeseci nerviranja, sreće, smijeha konačno je došao kraj. Naime, samo dan pred kraj raskinula je svoju šestomjesečnu vezu sa Markom Miljkovićem. Ona kaže da je tako moralo biti, a njena želja ja da narednih mjeseci gradi muzičku karijeru. O tome šta su joj rekli roditelji, da li će se pomiriti sa Markom, te da li je oprostila uvrede, govori ova rijaliti igračica.

Kakvi su utisci nakon pobjede?

-Iskreno ja sam toliko zbunjena, sva se tresem. Nemam šta da kažem. Nekad sam očekivala pobjedu, nekad nisam, vraćala sam stalno film u glavi da li sam ja ovo zaslužila, toliku podršku od ljudi imam i hvala im što postoje. Ovo znači da sam naučila neke stvari i neke lekcije o sebi i da moram nešto da promijenim i da počnem da više razmišljam o sebi.

Da li ti je žao što si izašla sama?

-Bez jače polovine sam izašla iz Zadruge, jer očigledno nije bila dovoljno jaka ljubav. Borila sam se za tu vezu pet mjeseci, ali je bilo suđeno da budemo jedno protiv drugog.

Hoćete li se čuti Marko i ti?

-Ne vjerujem da ću se čuti sa Markom, za nas dvoje nema budućnosti. Kad vratim film, muka mi je od svega!

Zbog čega?

-Bilo je teških psovki i ružnih riječi, tako da zaista to ne volim da ni da gledam niti ima potrebe da se vraćam na to. Znam da za nas nema budućnosti.

Da li si očekivala da ti čestita?

-Nisam očekivala da mi Marko čestita, on je takav. Jednostavno, nije išlo.

Zašto si čekala šest mjeseci da raskinete?

-Razočarala sam se jer sam shvatila da je sve to igra između Marka i Stanije. To su cijeli dan pred finale nešto kuhali meni iza leđa. Znala sam odavno da nema ništa od naše veze, ali sam čekala da se uvjerim sam bila duh. Stanija ništa nije kriva, Marko je kriv. Svađala sam se sa njom, jer sa njim ne razgovaram. To je bila igra da bi mene povrijedili.

U planu je muzička karijera. Da li bi snimila duet sa Kijom ili Slobom?

-Nema potrebe, to bi bilo previše.

Da li si vidjela Slobu?

-Ne. Pjesma mi je dosadila, pa sam se povukla. Nema potrebe čak ni da slušam.

Da li ćeš oprostiti onima koji su htjeli da povrijede?

-Mene niko nije tjerao da uđem u „Zadrugu 2“. Sama sam kriva za sve postupke. Šta je tu je. Ja dalje idem uzdignute glave. Nisam nikome ništa loše uradila, osim sebi.

Da li ti je žao što nisi izašla iz rijalitija kao djevojka Marka Miljkovića?

Kakvi su planovi nakon rijalitija?

-Već vidim da me rijaliti čeka napolju, tako da za sada ne razmišljam još uvijek šta će biti i kako.

Šta tu ti rekli roditelji?

-Mama i tata mi ništa nisu rekli još, vidim po facama da nešto nije u redu. Turbulentno sam bila, ne kajem se ni zbog čega, mislim da sam naučila toliko mnogo. Znam da su se jako sekirali i brinuli, prije svega za moje zdravlje.

(AVaz)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here