TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dobro je poznato da je učesnica rijalitija neko vrijeme živjela pod krovom Svetlane Ražnatović i družila se s njenom djecom.

Nakon što se njena majka preselila u Sarajevo, Luna Đogani je živjela kod folk pjevačice Svetlane Ražnatović Cece i bila veoma bliska s njenom djecom — Anastasijom i Veljkom. Poznato je da su dvije, tada tinejdžerke, bile drugarice, dok je Veljko Lunina prva ljubav.

Mnoge je zanimalo kako je izgledao njen život kod Ražnatovića i, uopšte, kako njihov dom funkcioniše, a Luna je u rijalitiju Zadruga u jednom razgovoru otkrila jedan detalj.

02, November, 2018, Belgrade – Concert of Maya Berovic held in Stark arena. Svetlana Raznatovic and Anastasija Raznatovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
02, novembar, 2018, Beograd – Koncert Maje Berovic (Maya Berovic) odrzan u Stark areni. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

— Veljko i Anastasija sve imaju, pokušala sam tako da živim, ali nisam mogla da im pariram. Imaju pet, šest kućnih pomoćnica koje se smijenjuju stalno — ispričala je ona jednom učesniku, prenosi “Glossy”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako je Luna istakla, takav život joj se dopao.

— I ja sam uživala u svemu tome dok sam živjela kod njih — izjavila je.

CECIN SIN POBJEGAO SA BOGDANOM IZ BEOGRADA, OBJAVLJENA SLIKA, EVO GDJE SE NALAZE: Čekajte da vidite kako ona izgleda u 7. mjesecu trudnoće (FOTO)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here