TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nisu više mogle da kontrolišu emocije.

Veliki šef je i sinoć organizovao spektakularnu žurku za zadrugare, a na samom početku noći za atmosferu se potrudila pjevačica Ljupka Stević, koja je oduševila zadrugare.

To su bili Kristijan Golubović i Jovana Tomić Matora, koji nisu bili raspoloženi za slavlje. Kristijan se u jednom trenutku predomislio, pa je otišao na žurku, gdje je čak i zaplesao sa Sanjom Stanković.

Sponsored by Luponmedia

Ovo dvoje zadrugara su imali loš početak, zbog toga što je Sanja zamjerila Kristijanu na komentarima odmah po svom ulasku na imanje, ali su nakon toga izgladili odnos i sada postaju nerazdvojni.

Kristijan već dva dana i masira ovu zadrugarku, kojoj pomaže zbog toga što ima bolove u leđima.

Bora Santana je odlučio da se prepusti svojim emocijama, pa je igrao vrelo sa Ljiljanom Stevanović Lili, a onda ju je i poljubio.

Zabranjena ljubav Alena Hadrovića i Maje Marković sve je bliža ostvarenju. Iako ova zadrugarka ima verenika, ona se ne razdvaja od Hadrovića u poslednje vrijeme, a tako je bilo i na žurki.

Nekoliko drama se sinoć desilo, a jedna od najupetačljivijih bila je drama Ane Bulatović. Naime, pjevačica se rasplakala kada je ugledala svog bivšeg u bendu Ljupke Stević, a kasnije je otkrila da je to oženjeni muškarac sa kojim je bila.

Još jedna zadrugarka je plakala sinoć. Matora je briznula u plač od stresa kada je saznala da je Sanja plesala sa Kristijanom.

Ali, nije sve bilo tako crno. Na žurki su se desile i nove simpatije i to između Tare Simov i Anđela Rankovića.

Svoju dramu imali su i Milica Kemez i Bora Santana. Kemezova je otišla u sobu za rehabilitaciju, gdje spava Bora, i bila uporna u tome da sve stvari istjeraju na čistac, iako su mnogo puta vodili rasprave od njegovog ulaska.

Ono što će zasigurno biti tema narednih dana je odnos Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomovića, koji su vodili višečasovni razgovor u hotelu “Zadruga”.

Njih dvoje nisu mogli da prestanu da pričaju, pa su tako čak i oborili rekord koji su držali Bane Čolak i Ivana Krunić. Ovo dvoje zadrugara su se uspavali oko 9, a ostaje da ispratimo kako će se ponašati kada se probude.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here