Iako mnogi misle da Sanja Stanković po ulasku u “Zadrugu 2” nije pružila ruku Luni Đogani zbog prijateljstva sa Kijom Kockar, pobjednica prve sezone rijalitija smatra drugačije.

Znam kakvo Sanja ima mišljenje o Luni, pa me nije ni čudilo što joj nije pružila ruku kada je ušla. Niko od njih nema problem sa Lunom zbog mene, već zbog nje same. I ne znam zašto me Luna stalno spominje…

Kao da ja nekom branim da se druži sa njom. Svi zadrugari imaju dovoljno dobro razvijenu svijest o tome ko je kakav, dovoljno su zreli da im neko nameće svoje mišljenje. Tako da u ovom slučaju njima niko ne manipuliše, već svako bira ko će sa kim da se druži – izjavila je Kija za “Skandal”, ali se tu nije zaustavila.

“Niko nije htio i neće da se druži sa njom jer je kvarna, glupa i folirant. Prosta matematika! Moje druženje sa Sanjom i Jovanom (prim.aut. Tomić Matorom) ne zavisi od toga da li su one dobre sa Lunom ili ne, već od toga kakve su prema meni. Svako ko meni više nije blizak, nije isključivo zbog svojih postupaka! Pravili smo čak i šalu na Instagramu kako prodajemo čet između svih nas koji se družimo poslije “Zadruge 1” za 100 eura. Ponuda i dalje važi, samo je cijena sada skočila na 1.000 eura” – zaključila je priču uz osmeh Kockareva.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here