KAN SVE VRIJEME SA OCEM! Dovezao Harisa Džinovića u policijsku stanicu, a evo šta je Melina uradila

0
118
Foto: Stefan Stojanović/Mondo

Poslije haos u kući Harisa Džinovića na Senjaku kada je njegova još zakonita supruga Melina Džinović upala i nije htjela da napusti vili, njihov sin Kana dovezao je oca Harisa ispred policijske stanice, a kako su mediji javili, satima je davao izjavu.

Melina je prošla svojim automobilom i nije se javila sinu, sa kojim, kako je Haris nedavno otkrio, ona već neko vrijeme ne komunicira. Melina nije ušla u policijsku stanicu.

Haris je iz policijske stanice poslije pet sati izašao sa sinom Kanom koji je sve vrijeme bio uz oca i advokatom. Ispred stanice ih je sačekao Kanov drug.

– Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! – kazao je Haris.

Haris Džinović
FOTO: STEFAN STOJANOVIĆ/MONDO

Haris je, podsjetimo, pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma nakon što je upala. Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mjesta.

– Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuhala kafu i sjela i očigledno nije imala namjeru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htjela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla ‘svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi’ na šta sam joj ja rekao ‘ako sud kaže da je tvoja’ – kaže Haris.

Haris Džinović
FOTO: PETAR ALEKSIĆ

– Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namjera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtijevao da izađe, a pošto nije htjela, pozvao sam advokata, koji me je posavjetovao da pozovem policiju, što sam i uradio.

Kada je patrola došla na lice mjesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

– Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mjesta. Također, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj siutaciju – kaže popularni pjevač u razgovoru za Kurir.

Više o ovome čitajte na linku ispod:

MELINA UPALA U VILU KOD HARISA: Pjevač zvao policiju, oduzeto mu oružje

Haris Džinović otkrio šta se zaista desilo u vili na Senjaku: Melina je upala u kuću i….

Blic