Arkan je svojoj supruzi Nataliji priznao kako se zaljubio u Cecu, a onda je ona napravila potez koji malo koja žena u toj situaciji može da uradi

Prva supruga Željka Ražnatovića Arkana bila je Natalija Martinović koja je uradila nevjerovatnu stvar kada je saznala da je njen muž zaljubljen u drugu.

Naime, kada joj je Željko priznao da se zaljubio u Cecu, Natalija je pokupila njihovih četvoro djece i sa par kofera napustila njihovu kuću.

Arkan je tada ovakvu izjavu dao za novine:

“Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao,” izjavio je Arkan 1996. godine.

Natalija i njena djeca danas žive u Americi.

“U Americi su, u Los Anđelesu. Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva djecu, bebi-siterka je. Kažu mi da se razboljela…Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje,” ispričao je Pavle Stevović, bivši finansijski direktor Ražnatovićeve firme.

Natalija i Arkan su u braku bili od 1981. do 1994. godine. Arkan je sa Natalijom dobio četvoro djece, blizance Vojina i Nikolu i dvije ćerke Mašu i Milenu.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here