Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su se našli u centru skandala jer je jutjuber ušao u sukob sa komšijama, zbog čega je i bio uhapšen.

Miljkovića su poslije 48 sati pustili na slobodu, a on se sve do sada nije oglašavao. Jutjuber je sada, na svom Jutjub kanalu, otkrio da ne može da priča o detaljima, ali da je odlučio da “podigne ručnu” i pusti sudije da rade svoj posao.

– Moja dužnost je da vam se obratim. Ja sam pokrenuo ovaj haos, ovu hajku. Sa jedne strane ne mogu ništa da vam kažem, a kada bih rekao polovično, to ne bi ličilo ni na šta. To bi bilo polomljeno, skriveno… Iz tog razloga sam odlučio da ne pričam ništa – rekao je Miljković na početku.

Miljković je istakao da nikome ne odgovara da se klupko odmotava.

– Ne zameram nikome ništa, sa svih mogućih strana, iako bih mogao. Mislim da ni sa jedne strane, nikome, ne odgovara da se klupko odmotava. Zbog porodice to ne želim, zbog toga istrage i ometanja u suđenju ne želim da se odmotava klupko. Želim da sve ovo stane. Ja ću sada podići ručnu i stati gde sam stao, ne želim da pravim dodatne probleme, zbog moje porodice i zbog toka suđenja.

Pustimo sudiju da odluči ko je kriv i zbog čega. Javnost najbolje zna šta se dešava. Ja jedino želim da se izvinim porodici što sam napravio nepromišljene stvari i što sam uradio strahovite gluposti zbog kojih se kajem. Ne želim porodicu ikada više da dovedem u ovu situaciju – rekao je jutjuber na svom Jutjub kanalu.

Podsjećanja radi, Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su se našli u centru skandala jer je jutjuber ušao u sukob sa komšijama, zbog čega je i bio uhapšen.