Jelena Karleuša je u svojoj objavi osudila izjavu popularne pjevačice Maye Berović.

Već je poznato da Jelena Karleuša ne štedi nikoga, te da vrlo otvoreno zna staviti do znanja ljudima šta o njima misli. Srbijanska pjevačica je već sudjelovala u brojnim Twitter i Instagram raspravama u kojima nikada nije izvukla deblji kraj.

Karleuša je putem Twittera osudila kolegicu Mayu Berović zbog veličanja srpske pjevačice Svetlane Ražnatović.

“Nemam problem sa Majom Berović. Ponosna sam na svakog kolegu koji se bori i radi. Svi mi imamo i velike koncerte i slavu, nismo konkurencija. Ali kada Bosanka napiše Ceci da joj je “majka”, ja se sjetim svog zla koji je Cecina najbliža ekipa učinila Bošnjacima i ljudski odreagujem”, napisala je Karleuša.

 

Na tvit su reagovali mnogi fanovi, a jedan od njih je istakao da Maya često kopira Jelenine koncerte i modne kombinacije.

HITNO IZBACIVANJE RIJALITI FAVORITA?! One su prevršile svaku mjeru! OVO NISU SMJELE DA URADE

“Ma to je totalno nebitno. Svako se bori kako zna. Ali meni se spočitava da imam problem sa svakim ko napravi koncert što je glupost. Naprotiv, ja kolegama pomažem, gostujem na njihovim koncertima, želim im što veći uspjeh”, zaključila je Karleuša u odgovoru.

TU ME BOLI Nakon operacije dojke oglasila se Kija: Jedan tumor je izvađen, ali OVO što je rekla o Slobi mnoge je zaboljelo

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here