Mnoge žene koje vole nositi helanke ili neke uske trenerke, sigurno su se nekada susrele sa sramotnim sramotnim “camel-toe” problemom, odnosno da im se u nekom trenutku jasno iscrtalo kompletno međunožje ispod odjeće.

U nastavku pogledajte nekoliko korisnih savjeta kako da brzo zakamuflirate ovaj dio tijela:

1. KADA IMATE MALO VREMENA

Ako ste na večeri sa roditeljima vašeg dečka i primjetite da vam se međunožje ocrtalo u uskim hlačicama koje nosite, brzo otiđite do toaleta. Uzmite rolnu toalet papira, namotajte tri puta oko vaša tri središnja prsta. Preklopite ga na pola i umetnite u donje rublje.

Uz ovaj trik ćete na brzinu spriječiti neprijatnost.

2. DNEVNI ULOŽAK

Dnevni uložak će također pomoći u rješavanju ovog problema. Kada nosite uske hlačice ili helanke, obavezno ga stavite u donji veš.

3. DUGOROČNO RJEŠENJE

Ovaj dodatak odjeći zove se “Cuchini The Camel Toe Guard” i upravo je napravljen sa ciljem da riješi ovaj problem.

Možete ga jednostavno naručiti preko interneta.

Pogledajte još korisnih trikova:

1. MASNA KOSA

Kada nemate vremena da operete kosu, obični papirni ručnici će spasiti stvar. Upijte masnoću sa tjemena, a onda malo rukama pređite kroz kosu. Za čas posla će izgledati svježije.

2. PROBLEMI SA RAJFEŠLUSOM

Kada se rajfešlus na vašoj odjeći izneada zaglavi, iskoristite običnu olovku. Utisnite obe strane zatvarača uz olovku i lagano povucite.

3. ZNOJ U PODRUČJU GRUDI

Ako se ljeti previše znojite u području grudi, običan dnevni uložak će biti od koristi. Jednostavno ih stavite u grudnjak i oni će upijati znoj.

4. PROBLEMI SA HELANKAMA

Ako helanke naglašavaju nedostatke vašeg tijela, postoji način kako da ih nosite, uzmite stare štramplice i izrežite ih tako da ih pretvorite u kratke hlačice. Obucite ih ispod helanki kako bi oblikovale vaše tijelo.

5. MRLJA OD TINTE

Tinta je iscurila na vašu odjeću? U ovom slučaju uobičajeni antibakterijski gel će vam pomoći. Stavite krpu ili papirnati ručnik ispod mrlje kako bi pokupili tintu, a zatim iscijedite malo sredstva za dezinfekciju na mrlju i protrljajte ih sa ubrusom, a zatim operite to područje.

6. SVJEŽ DAH

Ako trebate osvježiti dah brzo, a nemate četkicu za zube pri ruci, možete žvakati zrna kafe. To će ukloniti neprijatan miris, a njihova čvrsta struktura će očistiti jezik od plaka, koji sadrži puno bakterija.

7. ŽUTI ZUBI

Iskoristite banane da izbijelite zube. Protrljajte zube sa unutrašnjom stranom kore od banane i pričekajte 10-15 minuta. Zatim isperite pastom za zube. Ovaj postupak će vam pomoći u izbjeljivanju zuba.

8. KLIZAVE CIPELE

Ako vam se klizi u cipelama, možete koristiti šmirgl papir. Istrljajte poplate u kružnim pokretima. Nemojte previše pritiskati.

9. KROMPIR PROTIV MRLJA OD ZNOJA

Možete iskoristiti krompir kako biste smanjili rizik od pojavljivanja mrlja od znoja ispod pazuha. Izrežite svježi krompir i utrljajte ispod pazuha. Pričekajte dok ne upije, a onda operite vodom.

10. SUKNJA VAM SE PODIŽE

Ako vam se krajevi suknje stalno podižu, iskoristite lak za kosu. Jednostavno naprskajte po vašim bedrima i suknja se neće podizati.

11. PRSTEN SE ZAGLAVIO

Ako vam se prsten zaglavio, samo podignite ruku i držite nekoliko minuta. Krv će pojuriti ka dolje i moći ćete ukloniti prsten.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here