TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

 

Mnogi hvale njen izgled budući da je njegovana i uvijek dotjerana, a kako izgleda Sašina žena pogledajte na fotografijama ispod.

Srpski glumac Saša Joksimović 11 godina je u braku sa producentkinjom Nevenom Joksimović sa kojom ima sina Iliju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Saša i Nevena su u vezi već 19 godina, što je prava rijetkost u današnje vrijeme. Oni su počeli da se zabavljaju još tokom srednje škole, a Saša je priznao da bi danas teško našao partnerku da je slobodan.

– Da sam sad slobodan momak, ne znam na koji način bih tražio djevojku. Nevena i ja smo iz generacije koja se muvala u Slobino vrijeme, kad se još vjerovalo u ljubav i nije bilo silikona, starleta i rijalitija, kao ni fejsbuka i instagrama. Vjenčali smo se na ljeto, i bilo je toliko lijepo da smo se dogovorili da na svakih deset godina pravimo svadbu – rekao je Saša za “Gloriu”.

 


Nevena je u zajedničkom intervjuu istakla da je najbitnije poštovanje u ljubavnom odnosu.

– Bez njega ne možete s nekim ni kafu da popijete. Važno je i to da vam je zanimljivo s partnerom. Saša i ja možemo dvadeset dana da budemo zatvoreni negdje i da nam ne bude dosadno – ispričala je ona.

Saša je u intervjuu istakao i to da je srećan što je njegova supruga producent, jer smatra da ne bi mogao da funkcioniše sa ženom koja se bavi istim poslom kao i on.

– Da biste se bavili glumom, morate biti malo i ludi. Iz tog razloga znam da nikad ne bih mogao da budem s glumicom – ti lud, ona luda, i na kraju završite u ludnici. A producent je, dok ne poludi, odličan za brak. Jer, Nevena će nas sigurno izdržavati u budućnosti, moliću je da mi nalazi uloge. Iako je već sad uspješna, nadam se da će postati još uspješnija – rekao je Saša Joksimović.

Sašina supruga je osim produkcije završila i Fililoški fakultet, gde je studirala na odsjeku za njemački jezik. Ona je pravi primjer kako danasnja žena može biti posvećena majka, uzorna supruga i uspješna poslovna žena.

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here