TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Karleuša je ponovo pozirala u smjeloj i provokativnoj kombinaciji

Jelena Karleuša je i ovaj put je bila hrabra da obuče smjelu i provokativnu kombinaciju u skladu sa najnovijim trendovima, koju samo ona može iznijeti.

Malo koja naša zvijezda bi se odvažila na najnoviji svjetski modni trend, ali to nije slučaj sa Karleušom. Ona je uvijek spremna na još veću modnu provokaciju, zbog čega i jeste jedna od najbolje odjevenih javnih ličnosti na našim prostorima.

Ovaj put, Jelena je objavila fotografije na kojima ima top, pantalone i čizme u printu zmijske kože, a ono što posebno privlači pažnju jeste njen bujni dekolte, s obzirom na to da je gornji dio ove kombinacije kao bikini.

Instagram

Na jednoj fotografiji je uhvaćena dok hoda, a na drugoj je čučnula i u prvi plan stavila seksi, zategnutu pozadinu.

– Dečko, ne zovi me anđele – napisala je Jelena u opisu fotografije sa emotikonom u obliku zmije.

Kako smo pronašli na Instagram profilu JKs Look Book na kojem su istaknute cijene Jeleninih odjevnih predmeta, ova kombinacija košta svega 161 eur. Bikini top je 35 eura, pantalone 49 eura, a čizme su 77 eura.

Instagram

S obzirom da je Karleuša neko ko izuzetno ulaže u svoj izgled i troši velike svote novca na garderobu, kako za scenske kostime, tako i privatno, te prati svjetske modne trendove, ali i diktira nove, ovo je pravi dokaz da i one pristupačnije stvari može iznijeti tako kao da koštaju stotine i hiljade eura.

Balasevizam.novi.ba/Telegraf.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here