TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Marko Janjušević Janjuš ušetao je u Rajski Vrt, spreman da ogoli dušu i prokomentariše sve aktuelne situacije od ulaska njegove bivše ljubavi Maje Marinković, piše Pink.rs.

– Ja ne mogu da verujem da se ovo dešava, slušam onaj radio i ona pitanja, pa prosto ne mogu da vjerujem da postoje takvi ljudi. Ja jesam bio u sličnoj situaciji, ali mnogo blažoj, jer ja nisam nikome radio iza leđa. On nije raskrstio ništa u glavi a ovamo je pričao da voli Dalilu i da je sve gotov, znači da ništa tu nije bilo raščišćeno. Ma jel si ti lud druže, ma gdej on voli Dalilu, nigdje veze sa životom. Nju jedino voli ovaj mučenik Dejan, jedino. Ovo ti je nigde veze sa ljubavlju, zajedno su se usr**i u život jedno drugom – pričao je Janjuš.
Šta si primijetio to kod Maje? – pitalo ga je Drvo.

– Pa rekao sam juče…Mislio sam da je normalna i da neće praviti sranja, ali evo nje opet. Mene kad neko pipne, udaram direktno gdje je najgore, a do tada neću dirati nikoga, samo ću komentarisati. Juče je bila ta tema da li bi pristala na hotel i te priče, pa naravno da bi pristala, ona viče da se spradala. Ova veza tek dolazi do kataklizme, veza Filipa i Maje. Biće još gore nego što sam ja doživeo. Neću da pričam, doći će vrijeme koje će dokazati šta će i kako biti. Onda te priče šta sam ja radio i doživaljvao, aman, čovjek se spanđao sa dvije djevojke, ona se miri i oprašta, meni je oči vadila. To su takve budalaštine i pravo da ti kažem, mene je sramota samog sebe. Evo nek bude među nama, biće gore, tek dolazi kataklizma, kamikaze dolaze ovdje, veruj mi. On bi bio na ozbiljnoj osudi kad bi se pomirio sa Dalilom. Kad bi znao da ga niko neće osuditi i napasti, on bi se sve više približio Dalili. Mislim da je inteligentan i da će savladati sve, ali se bojim da ga emocije ne stignu – rekao je Janjuš, pa je nastavio o Dejanu Dragojeviću:

On je samo u nju gledao, pa zamisli gledaš u jednu ženu pet godina. On ne zna šta je viber, samo u nju je gledao pet godina, pa se ovo desi, pa ti preživi ovo junače. Ja sam svoj život isto tako promijenio, pa se sjećam svih tih stvari… – nastavio je Janjuš kroz smeh.

Da li će opstati Car i Maja – pitalo je Drvo.

Hoće, ali u zatvoru…Šalim se, biće tu ozbiljnih svađa i situacija, koje se ne mogu izbeći, jer su oni takvog temperamentna. Ne znam da li gaji neke emocije, ako ih gaji onda su bolesne. Jako je bolesno da gaji neke emocije i baš bi bilo morbidno da neko dođe i kaže ti to. Ja nju odlično poznajem. Ona kad je ušla, ja sam komunicirao sa njom na neki način koji znam, ali ona će ove godine proći loše, jako loše i to na svim poljima.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here