Miki Đuričić ponovo je ušao u rijaliti program ”Zadruga”, ali ga ovog puta napolju čekaju ćerkica i supruga Angelina. Ipak, izgleda da je došlo do problema u raju, tokom njegovog učešća u rijalitiju.

Naime, kako se navodi Angelina je saznala da je Miki imao posla sa opijatima i drogom, te je jako bJesna i želi da ga vidi i sazna istinu, a svi pokušaji njegovih prijatelja da je ubJede da se radi o neistinama su bezuspJešni.

– Angelina je saznala od nekoga da je Miki prije neke četiri godine imao epizodu sa nekim opijatima! Navodno se bio zavozao nekoliko mjeseci, međutim, Angelini je to predstavljeno kao da se on, ne daj Bože, drogirao cijeli život, a to nema veze sa vezom – kaže izvor za Skandal.


– Tu priču je inače pokrenula Mina Vrbaški. Ona je rekla prije nekoliko godina svojoj majci Ivani, kako je, navodno, probala neke droge sa Mikijem i Ivana Vrbaški je sve te navode pustila u medije, ali se to tada zataškalo, međutim, opet se pokrenula ista priča i stigla je i do Angeline, pa je normalno što žena sad od Mikija traži istinu, ipak ima sa njim djete i ne pada joj na pamet da rizikuje.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here