TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Žena po imenu Alisija, majka četvoro djece, u ispovesti na TikToku navela je da je konstantno strahovala da će je muž napustiti jer je prilično rano ostala bez zuba i bila prilično zapuštenog izgleda.

Jednog dana prelomila je u glavi i rešila da ugradi zube, a i da se pozabavi fizičkim izgledom.

Alisija je sada ljepotica koja bi svakog muškarca oborila s nogu. Iako trenutno puca od samopouzdanja, ne krije da je ranije imala probleme i živela u konstantnom strahu i nesiugrnosti.

@princxssglitterhead

Thank you for the happiest year of my life🥺#TakeTheDayOffChallenge #birthdaysuit #truecolors #toothlessprincess #withorwithout #bethechange#grateful

♬ original sound – 𝙙𝙚𝙬𝙚𝙚𝙚

– U sadašnjeg muža zaljubila sam se kada sam imala 18 godina, a sa 20 sam se udala za njega. Prvu bebu rodila sam godinu dana kasnije, a tokom trudnoće shvatila sam da imam probleme sa zubima. Kako je vrijeme odmicalo, zubi su počeli sukcesivno da mi ispadaju i mislila sam da će me suprug ostaviti – navela je Alisija.

Alisija tvrdi da je takođe imala i genetske predispozicije za prerani gubitak zubi, odnosno problem sa nedostatkom kalcijuma.

Takođe je, osim ispadanja zubi, doživjela veliku promjenu u licu, a na TikToku je pokazala kako je izgledala ranije prije nego što se sredila.

@princxssglitterhead

Reply to @joeblemm70 the real reason I don’t care what any man thinks🔥#daddyjosh#toothlessgirl #marriagevibes #whatdoesitmean #denturesandpregnancy

♬ a thousand years (lullaby) – Christina Perri

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here