Ilda Šaulić talenat za pjevanje naslijedila je od svog oca Šabana Šaulića.

Iako u javnosti ne objavljuje Emine slike, ona je u jednom intervjuu otkrila kako je malena već dosta talentovana i podsjeća na dedu.

Ilda je Emu rodila 21. septembra 2016. godine.

Evo šta je za nju rekla u jednom intervjuu.

FOTO: Miloš Nadaždin

– Pa, dosta je muzikalna, pokazuje već sada interesovanje za muziku i prepoznaje kada pjeva mama, a kada pjeva deda. Slatka je, uvijek se vrti oko televizora kada krene muzika. Inače, ima i onog sportskog na oca, tako da je aktivna. Često se igra loptom, stalno nešto trčkara. Ne bih voljela da se bavi fudbalom iako je tata u tom sportu, možda će igrati tenis kao mama, ko zna – rekla je Ilda za Pink i dodala da njena kćerkica Ema često voli da isprobava njene odjevne kombinacije.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

– Bilo je interesantno kada sam se ja spremila za jedno gostovanje, ona je sa polica počela da izvlači cipelice i sjetila sam se kada sam ja to radila kada sam bila mala, sestra i ja smo uvijek bile u garderoberu.

Ako njena mezimica Ema krene maminom stopama i pridruži joj se na muzičkoj sceni, Ilda će je maksimalno podržati.

– Ako bude povukla tu žicu na mene i na dedu i ako bude pokazala afinitete zašto da ne, podržaću je. Ja muziku mnogo volim. Ako to bude njena želja i ako bude imala talenta, zašto da ne – rekla je Ilda.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here