Jedna od najaktuelnijih zadrugarki Anđela Đuričić, u razgovoru sa svojim dečkom Zvezdanom Slavnićem napravila je jedan mali propust, koji budnom oku kamera nije promakao, te su gledaoci počeli da spekulišu kako od njega navodno traži nedozvoljene supstance.

Međutim, tu nije kraj Anđelinim ispadima. Nakon tog zahtjeva, obećala je pružanje nadoknade i to u naturi.

Foto: TikTok printscreen/ stopnasiljunaddjecom

– Hoću da.. Daj, pa daj – izgovorila je Anđela trljajući dlanom nos, aludirajući na konzumaciju narkotika (prema tumačenju publike).

– Malo to mora da se plati. U šta gledaš, ako te šutnem jednom. Zavisi gde biraš – nadovezao se Zvezdan ne skidajući osmijeh sa lica, znajući kojim sredstvima se Đuričićeva služi i šta nudi kao kontra uslugu.

– Znaš da ja najviše volim krevet – zaključila je Đuričićeva.

Foto: TikTok printscreen/ stopnasiljunaddjecom

Ovaj video klip, izazvao je gnjev vjernih pratilaca “Zadruge 6”, koji nimalo nisu štedjeli produkciju i aktere pomenute priče, iako je opšte poznato kako čelni ljudi, koji su zaduženi za ovaj rijaliti format, do detalja vode računa da informacija iz spoljnog svijeta ne bude unesena na imanje, a kamoli nešto ozbiljnije poput narkotika. No, ljude to ne može sprečiti da komentarišu na način, na koji oni to žele.

– Blago njenim roditeljima, dete im se javno dro.gi.ra. Dro.g.a u Zadruzi, zar nadležni organi ne vide to? – samo su neki od komentara ispod pomenutog video zapisa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here