Karijera tiktokera Filipa Cara postala je vrlo kontroverzna i potpuno nalik na njegovo učestvovanje u rijalitiju Zadruga, gdje je bio jedan od najproblematičnijih zadrugara oko koga su se mnoge starlete otimale.

Car, nakon završetka šeste sezone, svoje vrijeme provodi u Crikvenici, a malo po malo na internetu osvane neki klip zbog kojeg se digne dosta prašine.

Svi koji su pratili Zadrugu znaju da Car ima kratak fitilj i da vrlo brzo plane. Takav je i na kineskoj društvenoj mreži, te se nerijetko posvađa sa drugim učesnikom lajva.

Car se ovog puta žestoko posvađao sa Elvinom Kadrićem, poznatim rijaliti učesnikom koji se proslavio u rijalitiju “Parovi”. Oni su se svađali oko toga ko je uticajniji i ko je došao kod koga da se reklamira. Situacija je još kompleksnija jer su do skoro bili veoma dobri internet prijatelji.

Filip CarFoto: TikTok Printscreen

– Kakav si ti? Otpevaš mi deset pesama, ulizuješ mi se u pozadinu. Što si sakrio level? Ti si ovde po 20 sati. Nikad nisi iskazao nekome poštovanja. Nikome se nisi zahvalio. Ništa nisi uradio. Ti znaš samo da reveš, ne umeš da pevaš, ti reveš, da bi dobio po koji novčić – bio je surov Car.

Zadruga 7Foto: TikTok Printscreen

– Ti si meni javno rekao da sam majstor u pjevanju. To ima na Jutjubu – rekao je Elvin.

– Ja kad popijem bocu viskija, meni dobro peva i koza kad muče – provocirao je Car

– Ja ne smatram da si ti loš čovjek. Imaš dobro srce. Ipak, pravo stanje je takvo da ti mrziš konkurenciju – rekao je Elevin.

Careva flota je bila oduševljena kako je Filip dijelio uvrede i kako se vratio u verbalnu borbu te su novi giftovi samo pljuštali.