TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U najvećoj galeriji u Italiji danima je bila izložena fotografija folk dive Svetlane Cece Ražnatović i pjevača Olivera Mandića, na kojoj su bez kose.

Slika koja je nastala davne 2007. godine, a na kojoj poznate zvijezde poziraju za potrebe dueta “Vrijeme za ljubav ističe” oduševila je Italijane i umjetničke znalce širom svijeta.

Autorka ovog dela Vukica Mikača širom sveta skuplja brojne impresije povodom ove fotografije. Zanimljivo je da su brojni posetioci galerije u Livornu danima gledali ovo umjetničko djelo, ali niko nije znao ko je zapravo na portretskoj fotografiji i da se na njoj nalaze dve poznate ličnosti sa Balkana.

– Neki od najtraženijih umjetnika širom svijeta raspitivali su se o fotografiji i svrstavali je među pet najboljih na svijetu kada je ova forma u pitanju. Tako su komentarisali među sobom i pokušavali da dokuče da li je žena na fotografiji zaista ćelava ili je maska toliko dobro urađena. Pohvale i trijumf fotorafije na kojoj je ona, prenijete su i Ceci, kao i Oliveru – kaže dobro obavješten izvor upućen u sve što se dešavalo u umjetničkim krugovima.

(Blic.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here