TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bogdan Srejović (38), novi dečko folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović (46), radi kao menadžer najpoznatijih lokala u Beogradu i tim poslom se bavi godinama, dok “Blic” otkriva da je njegov otac čuveni Miloš Srejović (64).

Instagram

Nekadašnji jugoslovenski i srpski atletičar Miloš Srejović bio specijalista za troskok. Rođen je u Kragujevcu, a svoj grad proslavio je davne 1978. godine, kada je postao prvak Evrope u troskoku. Te godine proglašen je za najboljeg sportistu Balkana.

Youtube

Rezultat karijere postigao je 1981. godine, a taj skok iznosio je 17,01 metar, što je i dan danas rekord u Srbiji. Zbog povrede tetiva brzo je završio takmičarsku karijeru.

Bogdan ima kćerku Iskru, za koju je dosta vezan, a u braku je bio sa Zoranom Tasovac, inače sadašnjom djevojkom Saše Kovačevića. Bogdan i Zorana su se razveli prije pet godina ali su zbog ćerke ostali u dobrim odnosima.

Upoznavanje sa Cecom se desilo na rođendanu njene prijateljice, a poslije nekoliko nedjelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

(Blic.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here