Evo GDJE se nalazi Ša nakon pokušaja BJEKSTVA iz “Elite”

0
113
Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović danas su se žestoko posvađali tokom sastanka, jer je mlada pjevačica malo prije toga priznala kako bi obavila razgovor sa bivšim dečkom Stanislavom Krofkom, što je repera dovelo do tačke pucanja.

Nakon toga, reper je otišao do Rajskog vrta, odakle je pokušao da pobjegne. Kada je vidio da njegov plan neće uspjeti on se vratio, a sačekalo ga je obezbjeđenje.

Oni su ga otpratili nazad do dvorišta Bijele kuće, a nakon što se smirio reper je odlučio da stavi tačku na svoje nedolično ponašanje i porazgovara sa Mionom.

Nenad Aleksić Ša
Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga Official

Podsjetimo, u toku posljednjeg sukoba sa svojom djevojkom, on je izgovorio sljedeće:

– Mene nemoj da ućutkuješ, ja sam onaj koji je stao iza tebe koji te voli i koji se bori za tebe, ali debil nisam. Uspjeli ste u svemu, bravo – rekao je Ša.

– Ja ne želim tebi da odgovaram – rekla je Miona.

– Ja nisam utješna nagrada, nego sam djevojkama nagrada…Slobodan ti je put i mirenje, poslije kada te zaje*e, ja nisam nagrada – rekao je Ša.

Miona i Ša
Miona i Ša / Izvor: Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Branio si ti i za druženje i za njega, ne želim da ti odgovaram, odgovaram na šta želim. Smara me više, sedam mjeseci na isti način – rekla je Miona.

– Ja sam rekao, nisam vam smetnja, Stanislave tebi se obraćam, možete da pričate sada, ja nisam nikome utješna nagrada – rekao je Ša.

(Izvor: SrbijaDanas)