TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Stoja Novaković planira da izbaci novu pjesmu, a pošto je nezadovoljna svojom linijom udarila je na rigoroznu dijetu koja joj očito ne prija.

– Stoja je kao i većina nas tokom ovih zimskih praznika dala malo više oduška, pa je nabacila koji kilogram viška. Ona je zapela da mora da smrša iako se ne vidi da se nešto pretjerano ugojila.

Izbacila je sve što ne smije da jede. Ali, to njenom organizmu baš i ne prija. Zavrtjelo joj se u glavi, pala je čak, ali kad se Igor prepao ona je govorila da prolazi i da joj nije ništa. On se baš uplašio i nije htio da čuje za njene izgovore.

Bez razmišljanja se obukao i natjerao je da krenu kod ljekara. Na putu do bolnice Stoji je bilo muka, što je Igora još više prepalo. U Urgentnom centru su je odmah primili i uradili joj detaljne analize.


Na kraju se ispostavilo d je kolabirala od gladi jer je dijeta bila šok za organizam. Igor je poludio i odmah joj je rekao: “Neću više da te vidim da držiš dijetu!”


On je stvarno mnogo voli i mnogo brine za nju i ne shvata što se glupira sa gladovanjem kad nju narod voli zbog hitova i harizme, takvu kakva jeste, opušten i prirodna – kaže izvor blizak paru i dodaje da je Stoja obećala mužu da će sada paziti na sebe.

Izvor: alo.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here