TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nakon zapažene uloge u aktuelnoj hrvatskoj seriji “Nestali”, priči o šestorici hrvatskih vojnika koji su desetak dana uoči “Oluje” ostali iza neprijateljskih linija odsječeni od ostatka svoje jedinice, bh. glumac Enis Bešlagić našao se u novom TV izazovu.

Sa brojnim fanovima i pratiocima na društvenim mrežama Enis je podijelio atmosferu sa seta nove serije. Mada je bio samozatajan i na radoznala pitanja komentatora nije odgovorio o kakvom se projektu radi, poznato je tek toliko da će se nova serija emitirati na RTL-u.

“Mi počeli pa kako bude. Snimanje nove serije za RTL. Toliko smijem da otkrijem. Rekao bi neko da je ovo neka drama, kad ono…”, poručio je tajanstveno Bešlagić u opisu fotografije sa seta i zaintrigirao fanove.


Zbog uloge u ovoj seriji, Enis je promijenio imidž i pustio brkove, za koje su mu mnogi rekli da mu dobro stoje.

U novoj seriji uz Enisa se našao i popularni hrvatski glumac Žarko Radić, javnosti poznat po brojnim telenovelama kao što su “Larin izbor”, “Kud puklo da puklo”, ali i ulozi Jastreba u kultnoj seriji “Kapelski kresovi”. Osim toga, ulogu je ostvario i legendarni Zlatan Zuhrić Zuhra. S obzirom na ova glumačka imena, nema sumnje kako će ovo biti još jedan sjajan, ali i urnebesan projekt.
Izvor: klix.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here