TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Srpski nogometaš Duško Tošić ovih dana je na više naslovnica nego tijekom cijele svoje nogometne karijere. Samozatajni Tošić oduvijek je, za razliku od svoje supruge, izbjegavao medije, a njegova životna priča gotovo je filmska.

Tošić je rođen u selu pokraj Zrenjanina, a roditelji su ga zbog strašne neimaštine morali dati u dom za nezbrinutu djecu kako bi imao redovne obroke. Duško je u domu počeo igrati nogomet, ali i obožavati svoju današnju suprugu Jelenu Karleušu.

Instagram

Nogomet ga je izvukao iz siromaštva i bijede te je do sada igrao u velikim klubovima diljem Europe, kao što su Werder, Portsmouth i Bešiktaš. Težak je nekoliko milijuna eura, a posljednji transfer u Kini donio mu je 14 milijuna eura, čime je postao najplaćeniji srpski nogometaš.

Jelena Karleuša jednom je prilikom ispričala da je iznimno ponosna na svog sedam godina mlađeg muža jer je iz doma za nezbrinutu djecu došao do zvijezda.

Instagram
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Spavao je u maloj sobici, a njegove kolege kasnije su mi rekle da je cijela soba bila oblijepljena mojim posterima. Tada nije ni slutio da će me oženiti i napraviti mi dvoje djece”, rekla je Karleuša.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here