TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radanović i Jelena Đuričanin zbližili su se kada ga je angažovala za rođendansku zabavu svoje sestre

Slobodan Radanović i njegova djevojka Jelena Đuričanin imaju interesantnu ljubavnu priču, baš kao u romanima.

Naime, kako Kurir saznaje, njih dvoje su se upoznali u julu, tako što je Jelena angažovala bivšeg zadrugara da pjeva na rođendanu njene sestre.

Prema riječima našeg sagovornika, Jelena je ispoštovala Radanovićeve uslove i uredno platila 5.000 eura.

Sponsored by Luponmedia

– Vjerujte, Jelena je sjajna žena, ali i totalno različita od Kije, kao i svih onih s kojima je Slobodan bio dosad. Godinama je živjela u Barseloni i ima dva sina. Požrtvovana je majka, ali kako joj sa suprugom nije išlo u braku, odlučili su da se raziđu. Čini mi se da su šest godina bili u bračnoj zajednici. Njih dvoje su ostali u odličnom odnosu i on se Jeleni ne meša u njen ljubavni život. Čovek je uspešan biznismen i Jelena kao majka njegove dece ima sve, iako nisu u braku. Štaviše, Slobodan ga je i upoznao. Otkako se vratila iz Španije u Beograd, Đuričaninova je promenila život iz korena – priča naš izvor blizak Slobinoj djevojci.

Prema njegovim riječima, pjevač izbjegava da Jelenu predstavlja kao djevojku zbog njenih sinova.

foto: Damir Dervišagić

Diskrecija

– Dogovorili su se da ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti kako bi izbjegli razne spekulacije. Slobodan to poštuje i zato svima govori da mu je Jelena dobra drugarica koja mu se našla u teškim životnim trenucima. Međutim, istina je da su se njih dvoje zaljubili jedno u drugo već na prvi pogled. Hemija je proradila čim ga je upoznala. Ona je bila ta koja je željela da Slobodan peva na zabavi kod njene sestre i sve je to i finansirala. Tada su razmijenili brojeve i počeli da se viđaju. Pevač poštuje njene sinove i trudi se da prema njima bude maksimalno korektan. Jednostavno su se našli i skapirali na prvu loptu, a vreme će pokazati da li će njihova priča opstati – tvrdi naš izvor i dodaje da je Sloba na rođendanu pevao i više od onog što je ugovorio.

– Zabava je bila sjajna. Svi su bili veseli i odlično raspoloženi. Slobodan je slavljenici, ali i njenoj sestri, ispunjavao sve muzičke želje. Jelena ga je tada prvi put slušala kako uživo peva i oduševila se. Pored honorara uzeo je i odličan bakšiš. I kada se žurka završila, on je ostao s njima da se provodi – zaključio je naš sagovornik, dok do Slobinog komentara nismo uspjeli da dođemo.

Izvor: Kurir.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here