Član žirija “Zvezde Granda” Dragan Stojković Bosanac jučer se pojavio sa kćerkom Džižom na Grandu.

Na pitanje šta misli o njenim novim pjesmama, on je rekao:

RAS Srbija

– Izbjegavam da preslušavam pjesme koja Džidža sprema, čujem krajnji proizvod tek kad je na tv-u, jer ne bih da dajem primjedbe koje možda nisu na mjestu. Nekome ko provede u studiju cijeli dan i noć, treba dozvoliti da napravi krajnji proizvod. Moje viđenje muzike se možda ne poklapa uvijek sa omladinom, ali njih treba pustiti, jer na njima svijet ostaje – rekao je Bosanac i dodao:

Instagram

– Ove nove pjesme meni zvuče kao da se sam sa sobom svađaš u pesmi, dža, bu, to ne razumijem baš. Ja volim dobru pop muziku, ovi novi trendovi mi nisu bas najjasniji. Ovo što se plasira na Balkanu, Ameri ne mogu ni da dođu do toga. Ne miješam se u Džidžin stil odijevanja, punoljetna je, može da nosi šta hoće. Ja jedino molim Boga se uda. Izgledi da se to desi u skorije vrijeme su tanki vrlo – rekao je Bosanac pred svima, a Džidži je bilo prilično neprijatno.

Instagram

– Ispljuva mi tata pesme, a da ih još nije ni ćuo. Ne razumije on muziku Niki Minaž, Kardi Bi. Svidjeće mu se kad ih bude čuo. Za brak i djecu ima vremena. Sutra izlazi pjesma “Srećno pijana”, pa vejrujem da će se tati dopasti – rekla je Džidža, piše “Blic.rs”

Instagram
Instagram

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here