Đorđe David odlično se snašao u “Zvezdama Granda”, a sada je isplivala tajna o njegovoj porodici koju niko nije znao.

Naime, roker već mjesecima ne živi sa suprugom Anom i kćerkicom Stašom, iako su i dalje zvanično u braku. On živi u jednom stanu, a Ana i Staša u drugom.

Oni su još uvijek u braku, ali zbog nerazjašnjenih odnosa u porodici, on živi u stanu na jednom kraju Novog Beograda, dok Ana i Staša žive u bloku 44, isto na Novom Beogradu.

-Đorđe je sve vrijeme živio sa svojom porodicom, tačnije sa majkom, dok supruga Ana i kćerkica Staša, koja ima tri godine, žive u stanu odvojeno od njega. On viđa dijete i suprugu, ali komšije ga uvijek vide kako se vraća svojoj kući, dok one ostaju u tom stanu. Međutim, iako mu je majka nedavno umrla, Đorđe je nastavio da živi u stanu sam, ali su Ana i Staša i dalje u odvojenom stanu. Nikome nije baš najjasnije šta se tu zaista događa- kaže izvor upućen u ovu priču.

Budući da Đorđe ovih dana ima previše obaveza oko žiriranja u “Zvezdama Granda”, suprugu i kćerkicu viđa kad god mu obaveze to dozvole.

–Oni su i dalje u braku. Kada su prije tri godine dobili kćerkicu Stašu, njihovoj sreći nije bilo kraja. Još uvijek se vole, a ni fizička razdvojenost ne može da poremeti odnose. Jednostavno su shvatili da je sada najbolje da žive odvojeno, dok ne rješe neke stvari– kaže dalje izvor.

–Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa djetetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svijetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rješim stambeno pitanje-rekao je Đorđe David.

Ako niste do sada imali priliku da čujete, evo kako Đorđe pjeva:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here