Ivan Marinković u žestokom je ratu sa Kulićkama i njihov odnos nikako da se popravi. Iako je djelovalo da će njegov susret s malim Željkom promijeniti nešto, situacija se samo pogoršala i on je zaratio i sa Marijom Kulić koja je pre nekoliko dana govorila kako je on vršio pritisak na njenu kćerku da abortira


Ivan je sada ustao i otvoreno u emisiji “Pretres nedelje” progovorio o Kulićkama, a onda isprovocirao Miljanu riječima da mali Željko traži samo babu, ali ne i majku:


– Meni ovo liči na igru kao sa Zolom i sa Bebicom, mislio sam da mogu da uskladim neke odnose. Marija je rekla da ja i dalje mogu da dođem da vidim djete, kada budem odlučio ja. Prošlo je tek 15 dana od našeg prvog susreta. Vrlo pomno pratim njegove reakcije i mnogo dobro vidim da nije svjestan. Vidim isto tako da ne spominje mamu, nego babu. Miljana je njemu kao što je i Bebica, samo zna da postoji riječ “mama” – nastavio je Ivan.

– Namjerno me ponižava pred zadrugarima. Džabe jedeš go**a. Sada ti upravo izmišljaš da on doziva baku samo, a ne mamu. Ti si video djete pod pritiskom javnosti. Nemaš vremena 15 minuta za dva dana da dođeš da se poigraš sa djetetom- uskočila je Miljana.

– Ja ću i dalje ostati pri svojoj odluci, ako se Marija bude slagala s tim, pošto je ona staratelj da se povremeno viđam…- pričao je Ivan kojeg je Marija prekinula, a potom i Miljana:


– Ivane, ali djete te uopšte ne zna- kazala je Marija Kulić, dok je Miljana vikala:

– Ti si taj koji je govorio prvi: “Djete moram da viđam u nečijem prisustvu da nešto ne bi izmislili”, zvao si Uroša, a upravo ti sada izmišljaš da djete ne zove mene- vikala je Miljana, dok je Ivan odlučio da prestane da govori kako se ne bi nadglašavao s Kulićevom.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here