Nakon što je Asmin Durdžić javno iznio tvrnje da je Sita Ahmić umiješana u paljenje automobila Radomira Marinkovića Takija, oca Maje Marinković, digla se velika prašina i društvene mreže su usijane zbog ovih tvrdnji.

Naime, kako on tvrdi na društvenoj mreži Instagram, Anelina sestra, Sita, navodno je unajmila dva momka i poslala iz u Beograd da sve to odrade.

– Izvini što ti se javljam na ovaj način, ali ja sve javno radim, pogotovo kad je Sita u pitanju! Ona ti je poslala dva momka u Beograd i zapalila ti auto! Imala je cilj da to Maja sazna i da poludi, pa da se diskvalifikuje ili slično! Tako Taki da znaš, Sita Ahmić ti je zapalila auto u nadi da ućutka Maju u Eliti, kako bi pomogla Sraneli – tvrdi Asmin.

Ekipa jednog portala kontaktirala je Takija, kako bi saznali još neke informacije, a Taki je otkrio da planira da podnese krivičnu prijavu protiv Site Ahmić i da će odmah otići u policiju:

– Idem iz prodavnice, prijaviću policiji. Moraću da prijavim Situ odmah. Međutim, policija već radi na tome. Aneli je prošle godine zapalila automobil najboljoj drugarici u Sarajevu, tako da siguran sam da je umiješana. Nista me ne čudi, nijedna komšinica nije smjela da da izjavu, kad su obilazili njihov kraj, niti bilo šta da kaže ružno, zapitajte se i što! Bave se svim i svačim, čak su i onog Asmina opljačkale bile – izjavio je Taki u jednom dahu.

Kurir / Alo