TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sačuvao bivšeg prijatelja!

U toku su “Nominacje”, a zadrugari biraju između Dalile Dragojević i Filipa Cara. Voditelj Milan Milošević dao je riječ Marko Janjušević.

-Što se tiče Dalile, ja sa njom imam odličan odnos, meni je ona jako simpatičan. Ja je ne diram, ne komentarišem loše, većina nas ovde pakuje. Najlakša su djela koja napraviš ovde, najgore su posljedice. Posljedice koje se dešavaju sinoć, svi smo mislila da će biti sve gore i gore. Kad Dalila priča o Filipu svi znamo zašto Dalila krene da ne bude brutalno iskrena, baš zbog stvari koje su se desile sinoć. Ona ne može da kaže šta osjeća i šta je najvše boli i šta bi najviše voljela, kad bi bila najsretnija. Dalila je to uradila sama sebi i trebala je ili da ostane sama do kraja ili sa nekim zbog koga je to uradila, voli i zaljubljena je. Ona ulazi u odnos sa Dejanom, a svi vidimo da to nema persektive. Dejan je spreman na sve, ja ne znam da li vi to vidite. On čovjek nema šest dlaka na glavi nema, kao što i njoj opada kosa. Kad vdiš da čovjek igra, vidiš da mu nije dobro, to su najgore stvari – pričao je košarkaš.

-Filip i ja nemam svađe, imamo odnos kakav je nabolje da imamo. Sve što sam govorio o Filipu, znam ga kakav je. On je slab na Dalilu, kako god da okreneš. Ostali ga ovdje ne zanimaju u emotivnom smislu. Njemu se neke stvari nisu svidjele kod nje. Sam je ušao u sve i znam da smo napolju pričali ako opet uđemo da se samo za*ebavamo… Koliko god da mislite da njega ovo ne pogađa, mnogo ga pogađa. Ja sam rekao da će Dejanu najgore biti ako oni raskinu. Poslaću Dalilu, jer mislim da joj je sad potrebno da odmori – nastavio je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

(pink.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here