TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dejan Dragojević je prije tri dana napravio haos u “Zadruzi”, kada je počeo da lomi sve pred sobom i da se samopovrjeđuje! Produkcija ga je tada hitno izvela i odvela kod ljekara jer je bio sav u krvi, a prije nekoliko sati se vratio u rijaliti, nakon što se oporavio u apartmanu u Šimanovcima.

Zavrtio igru

Dragojević na glavi ima nekoliko šavova koje za nekoliko dana treba da skine, a prema preporuci ljekara, naređeno mu je da miruje. Svi su s nestrpljenjem iščekivali njegov veliki povratak u “Zadrugu”, kako bi se suočio sa suprugom Dalilom i njenim bivšim ljubavnikom Filipom Carem, ali i kako bi i sam ispričao zbog čega se ponio onako skandalozno i šta je time želio da postigne.

Svjestan toga da je javnost zainteresovana za ovaj slučaj, te da zadrugari, kao i gledaoci, jedva čekaju njihov susret, odlučio je da zavrti igru.

Po ugledu na suprugu, on je od produkcije tražio da mu ispune određene zahtjeve! Prije svega, da ga nagrade sa dodatnih 20.000 eura zbog svega što je pretrpio, iako je za to sam kriv! Tražio je da mu se na račun odmah prebaci dodatni novac, koji želi nezavisno od honorara, kaže naš izvor blizak produkciji.

Ipak, produkcija nije nasjela na njegove uslove, a kako je vezan ugovorom za njih, nije imao puno mogućnosti da pregovara. Naime, čelnici nisu želeli da mu ispune ovu želju, jer smatraju da skandal koji je napravio nije nimalo za pohvalu, te da je to što je uradio prešlo sve granice rijalitija.

Dao riječ

Kada nije uspeo da dobije ono što želi, Dragojević je, tvrdi naš izvor, govorio da je potpuno spreman za povratak i da nikakve probleme neće praviti, samo ukoliko eliminišu Filipa Cara.

Najprije je zahtjevao da ga potpuno izbace iz rijalitija kako ne bi morao da ga gleda, jer je on njegov najveći okidač, ali kada mu je produkcija saopštila da to nije moguće, izmijenio je uslove. On je zamolio organizatore da mu izađu u susret i drže FIlipa podalje od njega i Dalile, jer je on glavni okidač za njegove ispade. To podrazumijeva da organizatori treba da paze da nikako ne stavljaju starletu i Cara zajedno u izolaciju ili bilo gdje same, te da ne sjede jedno blizu drugoga, kao i da nemaju zajedničke zadatke, kako Dalila, tako ni on.

Nije sigurno da li će produkcija ispuniti ovaj uslov Dejanu, alii po svemu sudeći trudiće se da ih drže na distanci, bar dok se ne uvjere da Dragojević neće ponovo napraviti skandal.

Podsjetimo, Dejan je prije ulaska u “Zadrugu” s produkcijom ugovorio nedeljni honorar od 1.500 evra, a pošto je u šou-programu već 20 nedelja, to znači da je do sad zaradio oko 30.000.

(kurir.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here