TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U toku je emisija “Pitanja novinara”. Darko Tanasijević nastavio je da razgovara sa Dalilom Dragojević i postavio joj naredno pitanje.

-Da li je istina tvrdnja Lepog Miće koji kaže da sve što Filip tebi radi poslejdnjih dana, radi isključivo jer ne može da podense jer si dobra i bliska sa Stefanom Karić i jer sjediš pored njega? Ako je to tako, zašto Filipu smeta Karić u odnosu sa tobom, ako ti njega ne interesuješ i završio je sa tobom? – pitao je Darko Tanasijević.

– To treba da pitate njega. Stefan je neko sa kim sam se u trećoj sezoni družila, a ispalo je tako kako je ispalo. Ništa nije bilo osim pjevanja i sa Đedovićem što smo se sprdali. Stefan je neko ko je zauzet. Ja nikad nisam izgovorila da mi se Stefan sviđa – govorila je Dalila.

– Meni je Marko rekao da si ti njemu lično rekla da ti se sviđa – ubacio se Car.

– Sve i da je tako, kakve veze ima sa tobom? Stefana ograđujem od cijele priče. Momak nema komunikaciju u smislu u kom misli da imamo – dodala je ona.

– Rekla si da kad god imaš lomove da ti znače Stefnovi savjjeti, jer te dobro posavjetuje i da se ispostavi da bude kako on kaže. Bilo je sumnje i osnova da se nagađa da li postoje emocije, ali nikad nisi rekla da ti se sviđa. Što Filipu i dalje smeta tvoj i Stefanov odnos? – nastavio je Darko Tanasijević.

-Kad je bila sa mnom u odnosu on je bio uništavač našeg odnosa, cititam njene riječi. nema veze, tu se meni stvarala averzija. Znam ovaj govor, kako ona dejstuje na mozak ljudima oko sebe, samo nisam pod palicom manipulacije. Meni to nije zasmetalo, samo sam rekao da sam uvijek u pravu, kao što sam bio za Osmakčića. Ona je davala tome na značaju – ponovo se ubacio Car.

– Čovjek je imao sa mnom jednu svađu, predstavljao kao da su bile svaki dan. Imali smo samo jedan lom – odbrusila je Dalia.

– Ja sam njoj rekao da ću da nabrojim 20 muškaraca sa kojima može da ima komunikaciju, a ona je baš htjela da flertuje sa Markom, da vrijeđa Dejana… Tražio sam tri stvari, a te tri stvari nisam dobio – nastavio je Filip.

– Stefan je neko ko je bio najaktivniji u toj priči, čak sam i Stefanu rekla da nije moguće da on ima najveću potrebu da ustane i komentariše. Ja sam njega poštovala i neko je čije mišljenje poštujem. Nije on mene vređao, ali kako je karakterisao vezu, mene je vređalo. Naši razgovori nisu sa strane, odvija se sve za stolom. On meni kaže kako treba ili ga ja pitam šta bi on uradio ili me samo pogleda i ja znam na koji način bih trebala da odgovorim. Bio je u pravu, moje su greške bila prema Dejanu, ispostavilo se da veza u koju sam uplovila nema budnućnost. On meni ne da da kažem kako treba dok sam mirne glave. Stefan smeta u par stiuacija, svkaom smeta. On je takav kakav jeste. Izvinjavam se i Osmanu, ako sam ga uvredila. On i Stefan su bili u pravu za sve, ja sam se branila. Sad ne moram da se branim, mogu da se družim. Samo da se izborim da se vratim na put, kao što mi Stefan kaže da gledam sebe. Veliki prijatelji što vole Stefana plaše se da njegova veza ne bude ugrožena – objašnjavala je ona.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Izvor:SD

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here