TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kao grom iz vredna neba osvanula je vijest da se Svetlana Ceca Ražnatović zabavlja sa deset godina mlađim muškarcem, biznismenom Bogdanom Srejovićem (38) i u vezi su već neko vrijeme.

Vijest da Ceca ima novog dečka dodatno je intrigantnija, s obzirom na to da Srejović iza sebe ima brak sa bivšom Mis Vojvodine Zoranom Tasovac, aktulnom djevojkom pevača Saše Kovačevića.

Nedavno gostujući u emisiji “Magazin IN”, činilo se da pjevačica nije skrivala da voli mlađe muškarce, pa je na pitanje voditeljke detaljno obrazložila.

,,Sve se to mijenja sa godinama, mijenjanju ti se prioriteti. Kad si mlada žena, tražiš ozbiljnijeg muškarca, zrelijeg, djeluje ti da si voljenija i zaštićenije. Kad si sazrela žena, bežiš od svojih problema, ne trebaju ti i njegovi. Treba ti nešto što te relaksira – znači, mlađi. Uz njih ide radost, nemaju svijest neku posebnu o posljedici i sve je opušteno”, objasnila Ceca nedavno.

Opširnije na —>>> EVO KO JE BIVŠA SUPRUGA CECINOG NOVOG DEČKA! Ona mu je rodila kćerku, svi je dobro znate – VELIKO IZNENAĐENJE (FOTO)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here