TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Danas se udala Biljana Sečivanović za njenog izabranika Aleksandra Nedića, a o njihovoj luskuznoj kući mediji su brujali.

Poznati par živi u luksuznoj vili u naselju Vinča.

“Kuću smo sagradili u skladu sa našim željama i potrebama. Ja sam bio zadužen za plan gradnje, a u opremanju smo učestvovali jednako Bilja i ja”, rekao je pjevačicin muž.

Ispred kuće je dvorište sa bazenom, a pjevačica je jednako ponosna na enterijer i eksterijer.

Sponsored by Luponmedia

“Dijete sam sa sela, kao što znate. Uživam u cvijeću i nije mi teško da sređujem dvorište. Sadnice čak donosim i iz inostranstva da bih napravila što ljepši ugođaj”, priznala nam je Biljana.

Pjevačici se u vezi sa novom kućom najviše dopada pogled sa terase na široki Dunav.

c860285587a93652875f9d0dc63496223cb347ca

foto: Grand Online

“Jutarnja kafa na terasi i misli koje lutaju dok gledam u Dunav za mene su najljepši užitak i ne bih ga dala ni za šta na svijetu. Bila sam odustala od snova o kući, ali eto pojavio se Aleksandar i snovi su postali stvarnost. Zajedno možemo sve. Živimo bajku i kuća nam je kao iz bajke. Konačno sam sretna”, zadovoljno je rekla Biljana.

Biljanina kuća je na tri nivoa. U prizemlju je dnevni bravak, trpezarija i kuhinja gdje dominira veliki sto za ručavanje. Na spratu iznad nalaze se spavaće sobe, a u podrumu su gostinske sobe i vešeraj.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here