TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Bila sa drugaricama na kafi i pokrenula se tema o našim momcima i kućnim poslovima. Rekla sam kako sam se prije neku noć prepirala sa dečkom jer nije oprao suđe.

Jedna drugarica je na to odgovorila kako ga ona ne bi trpila ni dana i da mu ne bi prešla preko toga već bi ostavila lijenštinu i da sam ja glupa što to trpim (ovo se desilo samo jednom i inače on nije lijenština, uvijek je odgovoran i pomaže mi stalno i rijetko se svađamo zato me iznenadio komentar).

Nisam mogla da vjerujem jer je ona svom dečku prešla preko puno gorih stvari i rekla sam:”Ne bi prešla preko neopranih sudova a okej ti je da te momak prevari i laže te stalno? Imaš pogrešne prioritete”.

Na to je ona skočila kao oparena i krenula da me vrijeđa i govori kako sam loša drugarica i kako pokušavam da je ponizim. Rekla sam joj da je sama sebi iskopala rupu sa svojim komentarima.

Sponsored by Luponmedia

Ona je otišla uplakana a drugarice su mi rekle da sam pretjerala jer nisam trebala spomenuti činjenicu da je njen dečko nju varao a ona mu je oprostila.”

Izvor: Ispovesti.com

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here